Happy clients

Mond-op-mondreclame werkt gewoon het beste, waar of niet? Zo heb ik al heel veel ondernemers 'via via' ontmoet in mijn carrière. En ik kan zeggen dat ik echt trots ben op de vele leuke samenwerkingen die ik tot nu toe met al die gedreven ondernemers heb, of heb gehad. Met velen heb ik al langdurig een fijne samenwerking, die soms al vele jaren teruggaat. Dit zijn echt mijn 'werkvrienden' geworden. Ik heb ze dan ook gevraagd of ze onze samenwerking konden 'reviewen'.

 

Stephanie Hopmans

Eigenaar van het Wooninfluencers platform. Door interieurinfluencers voor interieurliefhebbers

 

Daisy is echt een topper! Ze is heel creatief en we werken al jaren samen aan verschillende projecten. Het feit dat ze ook illustrator is maakt haar, in combinatie met haar designskills, echt onderscheidend en zie je terug in haar prachtige ontwerpen. Ons laatste project is Wooninfluencers.nl, ze ontwierp het logo en de huisstijl en we zijn er superblij mee. Ze luistert goed naar je wensen en giet haar eigen creatieve sausje eroverheen en het resultaat is altijd top. Daisy kan ik aan iedereen aanraden die graag mooie en unieke ontwerpen wenst die met veel zorg en liefde zijn gemaakt. 

www.wooninfluencers.nl

Fleur Kolk

Marketingspecialist en eigenaar van de website Yes I Did! & Chicas Social. Chief Marketing Wedding World Oberhausen

 

Ik werk al ruim 15 jaar met Daisy en de reden dat we al zo'n lange werkrelatie hebben is dat ze altijd goed luistert naar mijn wensen en ideeën en dit elke keer weer weet om te zetten in een uniek ontwerp. Ze is flexibel naar de klant toe en punctueel. Afspraak is afspraak en daar heb je bij Daisy dus nooit gezeur over. Omdat ik veel werk in de creatieve sector komen ook haar illustratieve kwaliteiten naast haar kracht als ontwerper vaak goed te pas. Ik verwacht zeker nog lange tijd samen te werken met Kick ass studio!

www.chicassocial.com

www.yesidid.nl

Bellatrix van Wingerden

Eigenaar Yogastudio Ouddorp en auteur van het Yoga For Surfers boek, voor surfers die beter willen presteren

 

Mijn samenwerking met Daisy is al sinds 2013 en verloopt altijd super soepel. Samen met Daisy heb ik mijn twee websites vormgegeven, oneindig veel folders, kaartjes en flyers en altijd weet ze precies de juiste toon te zetten. Meestal mail ik een paar steekwoorden van mijn wensen naar haar en word meteen super blij als ik zie wat ze ervan gemaakt heeft. Zij drukt uit wat ik bedoel! Twee jaar geleden heeft Daisy mijn boek ontworpen en vormgegeven, echt supermooi! Zonder haar was het mij niet gelukt.

www.yogastudioouddorp.nl

www.yogaforsurfers.nl

Elvira Veldman

Monads community & www.monads4all.com
Humanistica & Loopbaancoaching

 

Nu Daisy als ontwerper naast mij staat heb ik een zeldzaam invoelende persoonlijkheid die mij helpt om mijn grootste droom te verwezenlijken. Ik heb een natuurlijk perfectionisme en Daisy en ik kunnen elkaar helemaal vinden in het proces om samen te komen tot een logo dat mij diep van binnen raakt. Ook van anderen krijg ik deze warme reacties. Inmiddels helpt ze me verder in het ontwerpen van mijn huisstijl en website. Dankzij haar bijdrage krijgt mijn bedrijf steeds meer vorm in uitstraling, eenheid en fysieke manifestatie zoals visitekaartjes.

www.monads4all.com

Desirée Rako

Trouw- en geboortefotograaf Desirée van Lula Dee fotografie en Lula Dee weddings. Mijn motto? Saving memories forever!

 

Toen ik met Lula Dee fotografie begon heb ik Daisy Kool van Kick ass studio gevraagd om mijn logo, huisstijl en website te ontwerpen. Ik ben echt helemaal blij met hoe het is uitgepakt. Precies wat ik voor ogen had. Zij kan echt de boel samenbrengen en weet op papier te zetten wat ik in mijn hoofd heb. Daisy is daar echt een baas in. Ik ben supertevreden en laat met trots mijn visitekaartjes, website en flyers zien aan mijn klanten. Ik hoop nog lang met Daisy te kunnen samenwerken.

www.luladeefotografie.nl

www.luladeeweddings.nl

Marcel Broersen

Hobbybrouwer van brouwerij 'Uit de Tunnel' met roots in Rotterdam Zuid en opgegroeid naast de Maastunnel

 

Snel, creatief grafisch sterk. Communicatief, denkt mee, vriendelijk, enthousiast. Erg fijn om mee te werken.

bierbrouwerij-uitdetunnel


Als je nu nòg niet overtuigd bent...

Vast wel, dus hit that button! om meteen een afspraak met me te maken.