Met een sterke visuele identiteit

bepaal je de uitstraling van je onderneming

Grafisch ontwerp fungeert als de visuele stem van je bedrijf, waarmee je een sterke connectie met je doelgroep kunt opbouwen. Het gaat verder dan alleen het creëren van aantrekkelijke beelden, het draait om het overbrengen van de identiteit en waarden van je merk. Met je corporate identity kun je het karakter en de emotie van je bedrijf weerspiegelen.

 

Een sterke visuele identiteit maakt een blijvende indruk en onderscheidt je van de concurrentie. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste kleurenpalet die een bepaalde sfeer oproept, het selecteren van de lettertypen die de persoonlijkheid van je merk benadrukken, of het ontwikkelen van op maat gemaakte illustraties die de boodschap versterken, elk aspect draagt bij aan wat je wil uitstralen.

 

Als je samenwerkt met Kick ass studio ga je een creatief proces in, waar we de visie van je bedrijf vertalen naar visuele elementen. Door goed te luisteren naar jou en close samen te werken, ontstaat er een visuele identiteit waar we beiden trots op kunnen zijn. Het resultaat is een een krachtige eigen stijl om een blijvende indruk achter te laten en een langdurige connectie met je publiek te smeden.

 

Met grafisch ontwerp breng je de visie en het verhaal van je bedrijf tot leven. Samen zetten we een kick ass visuele identiteit neer!

 

All the possible possibilities

Weet je eigenlijk niet precies wat de mogelijkheden zijn of waar je naar op zoek bent? Alles kan natuurlijk, maar om alvast wat inspiratie op te doen heb ik een lijstje gemaakt van potentiele ontwerpen die ik voor je kan maken.

🟣  Corporate identity

🟣  Huisstijlen

🟣  Branding & packaging

🟣  Logo-ontwerp

🟣  Social media templates

🟣  Webdesign

🟣  Geboortekaartjes

🟣  Trouwkaarten

🟣  Menukaarten

🟣  Bewegwijzering

🟣  Boekontwerp

🟣  Textielbedrukking

🟣  Illustratie

🟣  Infographics

🟣  Isometrische illustratie

🟣  Portretillustraties

🟣  Animated GIFs

🟣  Roll up banners

🟣  Flyers

🟣  Poster

🟣  Brochures

🟣  Stickers

🟣  Merchandising

🟣  Vlaggen

🟣  Huisdierportretten

🟣  Banieren

🟣  Google banners

🟣  Visitekaartjes

🟣  Enveloppen

🟣  Spandoeken

een leuke kleine divider met een roze turing patroontje.