De Monnie Club  make your kid a money genius.

Bij de Monnie Club regelen kinderen hun financiële zaken zelf. De Monnie Club is een community die ouders ondersteunt bij de financiële opvoeding van hun kinderen. En dat valt niet mee vandaag de dag. Omdat ieder kind een eigen geldtalent en gelduitdagingen heeft zijn de SuperMoneyRebels ontwikkeld. Deze superhelden zullen jou en je kind helpen bij de financiële opvoeding zodat je elkaar beter begrijpt en je je kind beter kunt begeleiden.

Illustratief ontwerp

Corporate Identity

Packaging

Grafisch ontwerp

De Monnie Club portfolio kleurpalet geel paars lila roze blauw groen turquoise cyaan lichtgroen

Monnie Moms.

Aansluitend op de Monnie Club is er een logo ontworpen voor de moeder van de Monnie Club kids.

SuperMoneyRebels

De SuperMoneyRebels zijn 7 geldtypes, met ieder zijn eigen eigenschap en eigen kleur, die kinderen en ouders leren samen te praten over geld en zo te ondersteunen in de financiële opvoeding. De geldtypes bestaan onder andere uit een doordenker, strateeg, pionier en doener. De doener wordt bijvoorbeeld afgebeeld als een bezige bij en de doordenker als uil. De eigenschappen van het dier geven weer welk geldtype jij bent.

De Monnie Club portfolio Super Money Rebels illustratie eerste opzet dierenpak uil doordenker

eerste schets karakter 'uil'

Money Rebels

Money Rebels is ontstaan nadat bleek dat er gelijktijdig een reclamecampagne van een bank was ontstaan die ook gebruik maakte van een financiële mascotte met de naam 'Monnie'. De opdrachtgever heeft besloten met de naam Money Rebels verder te gaan. Klik op het logo om naar de website van Money Rebels te gaan.