Bedankt voor je boeking!

Op het door jou gekozen tijdstip bel ik je.

 

Ik kijk ernaar uit kennis met jou en je bedrijf te maken. We hebben ongeveer een uur tijd om elkaar beter te leren kennen. Door het luisteren naar jouw verhaal en wensen en het stellen van de juiste vragen kan ik al een goed beeld krijgen welke stijl je voorkeur heeft. Je kunt het gesprek ook al een beetje voorbereiden. Misschien weet jij al exact wat je wil en heb je al wat voorbeelden van ontwerp- en illustratiestijlen of kleurpaletten die je mooi vindt? Mail ze ter inspiratie naar me toe voor we onze belafspraak hebben.

Heb je nog geen enkel idee wat je wil en wat je leuk vindt?

 

Bekijk dan mijn portfolio en doe nog wat extra inspiratie op. Vind je niet wat je zoekt? Dat is sowieso niet erg, ik ontwikkel een unieke stijl persoonlijk voor jou en je bedrijf.

 

Dat is ook waarom ik een uur uittrek voor de kennismaking. We gaan tijdens het gesprek al op onderzoek uit wat bij je bedrijf past. Wil je liever live afspreken? Dat kan uiteraard ook. Dit kunnen we bespreken tijdens de call.

Illustratie style finder

Je kunt je ook laten inspireren door mijn illustratie 'style finder' waar je alle illustratiestijlen kunt vinden waarin ik kan werken. Zoek jouw favoriete stijl en geef die aan mij door dan kan ik alvast inschatten wat jouw persoonlijke smaak is. Dat praat wel zo makkelijk tijdens onze meeting.

Let's create awesome designs together!